مینی پنکه جیبی ال ای دی نوشتاری

مینی پنکه جیبی ال ای دی نوشتاری با داشتن پره هایی منعطف به راحتی داخل جیب جا میشود و قابلیت حمل را دارد.این وسیله ی کاربردی با سه عدد باطری قلمی شروع به کار میکند و با سرعت زیاد میچرخد و بدون ایجاد سر و صدای بلند و زیاد در مکانهای شلوغ و گرم بکمک شما می آید و شما را خنک می کند.

قیمت  مینی پنکه جیبی ال ای دی نوشتاری

مینی پنکه ی جیبی ال ای دی وسیله ای بسیار کار آمد برای آماده کردن ذغال برای مصارف مختلف، قابل استفاده برای مغازه های کوچک و ویترینی. قابل استفاده در اماکن مذهبی نظیر مراسم عزاداری و اماکن زیارتی و … استفاده در ماشین ، مترو و.. ..بخصوص در فصل گرما می باشد.همچنین هدیه ای جالب و بی خطر برای تمامی سنین حتی کودکان می باشد.و نیز هدیه ای عاشقانه برای آنکه دوستش دارید.

خرید اینترنتی  مینی پنکه جیبی ال ای دی نوشتاری

مینی پنکه ی جیبی ال ای دی وسیله ای کوچک و جالبست که با توجه به آغاز فصل گرما بسیار کاربردی می باشد.این پنکه ی کوچک متشکل از دو پره ی نرم می باشد که روی یکی از پره ها 5 عدد لامپ کوچک ال ای دی قرار دارد.توسط دکمه ی کنار دستگاه روشن میشود و همراه با چرخش پره ها طرح زیبای i love you روی پره ها نقش می بندد.

فروش  مینی پنکه جیبی ال ای دی نوشتاری

قیمت : 17,000  تومان